Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ολυμπιακοσ Παοκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1990-1991

PAOK-Olympiakos fan Crazy fan / Κυπελλο Ελλαδας 2014
Ολυμπιακοσ Παοκ

Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να .

Ολυμπιακοσ Παοκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1983-1984

legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1983-1984
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να .

Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league .

Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος .

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να .

Ολυμπιακοσ Παοκ . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981

legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981
Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3.

Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'.

Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον .

Ολυμπιακοσ Παοκ - legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981

legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1980-1981
Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον . Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'.

Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'.

Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league. Όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση, ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον ολυμπιακό και τον παοκ θα μεταδοθεί από την ερτ3. Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Ο ερασιτέχνης παοκ ενημέρωσε το κοινό του δικεφάλου για τις προϋποθέσεις εισόδου στο paok sports arena και τις τιμές των εισιτηρίων για τον .

Ολυμπιακοσ Παοκ : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1990-1991. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος . Χαμογέλασε τελευταίος ο ολυμπιακός β'. Ο ολυμπιακός όχι αιφνιδίασε τον παοκ και ισοφάρισε αλλά λίγο έλειψε να . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παοκ, στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της super league  ο. Ποιο κανάλι και τι ώρα θα δείξει τον αγώνα της super league.